Turda de sus

Posted on 11 mai 2009

3


Despre „Turda … de jos”, cea de la nivelul trotuarului, vă vorbesc mereu. „Turda de sus” nu este un nou cartier, ci îndemnul meu de a vedea Turda de la nivelul … vulturului.

Un „RATus” de 25 de ani din Cluj Napoca s-a plimbat cu un avionuţ, care nu era nici de hârtie, nici de jucărie, şi a zburat între Cluj Napoca şi Turda, într-un raid de plăcere (şi-a salutat din zbor şi bunica din Rediu, mi se pare).

Dar … a postat imagini frumoase ale Turzii văzută de sus. Preiau de pe pagina web http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/cluj-turda-campia-turzii-cluj-cu-ctsw-t390.htm doar o imagine, cât să vă incit să daţi clik pe link.

010 Turda de sus

Veţi vedea mai întâi o hartă cu itinerariul, care vă va ajuta să înţelegeţi mai bine imaginile, să le localizaţi fără ezitare.

Pentru cei care au rău de înălţime, sugerez punerea căştilor şi accesarea: http://www.trilulilu.ro/petreradu1/26913257981b70

A propos: „ratus” nu era o marcă de case de marcat? probabil că de-aceea m-au marcat frumoasele imagini de sus ale oraşului nostru!

Posted in: 51 - TURDA