Mea culpa: iertare, Darius!

Posted on 13 iulie 2009

0


Referitor la Lista blogurilor din CUA, Darius îmi scrie cu amărăciune:

„De mine iar ati uitat :) Oricum nu e nevoie sa fiu in top, dar am vazut ca m-ati pus data trecuta si am verificat din nou! Mie imi pare bine ca incepe sa se misca la noi in Turda / Campia Turzii treaba cu blogurile.”

Mă simt vinovat, cu atât mai mult cu cât nu este vorba de vreun blog mai de la coadă, ci, de un blog care este pe locul 1.485 în ZeList Clasic şi pe 440 în ZeList Dinamic. În traducere, am omis tocmai un blog valoros, care ocupă locul DOI între noi, în ambele topuri locale!!!

Lista bloguri-din-cua-pe-zelist – corectată, azi, 13 iulie 2009

blog DariusFac cuvenita rectificare, postez aici lista corectată şi … vă îndrum să vizitaţi blogul despre care discutăm. Dacă vă place sau nu, dacă îl veţi adăuga în blogroll sau nu, este treaba fiecăruia. Eu nu pot decât să îl asigur pe Darius, şi pe voi toţi, că orice greşeală sau scăpare în listele ce le întocmesc se datorează oricărui motiv posibil, în afară de intenţia mea!

Prietene Darius, oricâte scuze ţi-aş cere …
Dacă citeai blogul meu ai fi ştiut că te-am pus pe lista provizorie, apoi … lista este pe computerul blocat, pe care mai am o mulţime de poze, înregistrări de pe reportofon, informaţii, … la care nu am acces până rezolv computerul. Tot ce am putut face a fost să iau lista de pe blog şi să o actualizez. Aşa că, mi-ai făcut un mare serviciu amintindu-mi.
Pe de-altă parte, ZeList nu adaugă valoare blogului tău. Valoare este adăugată, de exemplu, de faptul că verific acum şi te adaug şi pe blogroll-ul meu şi cei interesaţi vor afla de tine şi veţi relaţiona. Abia acest lucru face blogul tău valoros. Dacă te mulţumeşte, pot ca la următoarea listă să uit să trec blogul … meu, ca pedeapsă! Dar, te asigur că cei care îmi sunt cu adevărat Prieteni, nu vor suferi. Eventual vor merge la Zelist să verifice cum mai stau.

Păcat că unii consideră lista a fi ceva ca un ring de box, pe care eu, care sunt în colţul roşu, trebuie să te pocnesc pe tine, pentru că eşti în colţul albastru. Pentru o minte nedezvoltată, de copil care mai are caşul la gură, … Am precizat că nici nu poate fi vorba decât de o simplă estimare, care dovedeşte că … exişti. De restul, trebuie să te ocupi personal. Dar, nu cu pumnii sau cu găleata de balegă, ci cu sudoare frunţii tale. De fapt, dacă ai, cu ce este sub acea frunte frumoasă de poet!

Nu „trebuie” să-mi dovediţi mie sau altcuiva, nimic. Nu „trebuie” să urcaţi de listă. Nu „trebuie” să … nimic. Dar, TREBUIE să fiţi, mâine, mai mulţumiţi de blogul vostru. TREBUI ca, mâine, mai mulţi să accesze blogul vostru şi să le placă. TREBUIE ca, mâine, blogul vostru să însemne mai mult, mai bun, mai frumos. Şi, mai trebuie ceva: mâine, blogul TREBUIE să vă oglindească sufletul, mai bine decât astăzi. Doar acestea TREBUIE. Restul e … insignifinat!

În privinţa “mişcării”, sunt sigur că mai există mulţi bloggeri pe care, te rog, să mă ajuţi. Tu şi toţi ceilalţi. Anunţaţi-mi bloguri din zonă! Şi, nu vă jenaţi să-mi atrageţi atenţia ori de câte ori găsiţi vreo omisiune sau vreo greşeală. Sunt doar un om!
Darius, încă o dată îmi cer scuze şi te asigur că scăparea a fost dată doar de problemele de care ţi-am scris!
Să ai o zi bună în fiecare zi!