Să poată zâmbi din nou

Posted on 20 iulie 2009

4


Prietenii îmi trimit fel şi fel de mesaje pe e-mail, multe fiind simple forward-uri după alte mesaje primite de ei, la rândul lor. Printre show-uri, glume, informaţii, imagini, etc., mai vin, inexorabil, şi şmecherii îmbrăcate „la patru ace”, care umplu netul de spamuri şi de minciuni. Am primit astăzi un mesaj prin care se cere ajutor pentru un copil bolnav … Coincidenţa face ca numele copilului să fie acelaşi cu numele utilizat într-o astfel de scrisoare de ajutor despre care nimeni nu mai putea da informaţii. Eram pe cale de a muta mesajul la coşul de gunoi. Nu ştiu de ce (aici dai frâu liber gândirii oricui!), am avut totuşi curiozitatea să deschid şi link-ul din mesaj. Am găsit un caz dureros – ce caz în care este vorba despre un copil bolnav nu este dureros?! Tot nu eram convins 100%. Am utilizat unul din numerele de telefon publicate şi … am vorbit cu tatăl lui Alex. Durerea din glasul lui mi-a amintit de tatăl meu, care a murit de cancer fără să pot face ceva ca să-l ajut (am fost de două ori până la Budapestea, după medicamente inutile, numai ca să nu-mi reproşez vreodată că, poate, ar fi fost utile!).

Un înger care îşi doreşte numai

să poată zâmbi din nou

Numele meu este BRISC ALEXANDRU DAMIAN, am varsta de 3 ani si 4 luni, locuiesc in Cluj Napoca si pana acum 2 luni eram un copil normal perfect sanatos, care alerga alaturi de alti copii in parc si care alaturi de tatal meu Claudiu si mama mea Ioana eram o familie fericita in asteptarea fratiorului meu care intre timp a venit pe lume si pe care il cheama David Robert si pe care il iubesc mult.
Acum 2 luni a inceput calvarul pentru mine, in momentul in care mi s-a spus ca trebuie sa ma internez in spital pentru că am o „comoara” la burtica ce trebuie scoasa afara.
Nu prea stiam multe, dar in acest timp am suferit foarte mult .

alex

Mai multe despre Alex, boala lui şi cum putem să-l ajutăm, citiţi de pe pagina web dedicată încercării de a colecta banii necesari pentru zâmbetul de mâine al acestui copil. Vă mulţumesc în numele vecinului Alex din Cluj Napoca!

Posted in: 14 - social