Mâine, nu e azi

Posted on 24 iulie 2009

4


Mâine va avea loc la Turda, „Întâlnirea Est-Europeană a motocicletelor de epocă„. De-aceea, centrul oraşului va fi blocat până spre după-masă. Detalii, cu anticipaţie, găsiţi la Comunitatea motocicliştilor. De la „dete„, aflăm:

„Intalnirea Est Europeana a Motocicletelor de Epoca 2009 va avea loc la Turda in 25-26 iulie.
Ne intalnim sa ne amintim de tipurile trecute si sa ne bucuram de prezent.

Curse de motociclete vechi vor avea loc in centrul istoric al orasului, sambata, incepand cu ora 12.    La aceste curse se pot inscrie motociclete de minim 20 de ani vechime. Cursele vor avea loc pe categorii de cilindree.
Cursa de sprint pe pista de sare va avea loc, incepand cu ora 15, la Baile Sarate. In caz de conditii meteo nefavorabile, se va tine pe o pista de macadam, langa pista de sare. Aceasta cursa este deschisa tuturor categoriilor de motociclete, indiferent de vechime sau capacitate cilindrica.
Petrecerea de dupa curse va avea loc in Baile Sarate. Toti participantii si spectatorii au intrare gratuita.”

anunt 1915

Că este un eveniment deosebit, vorbeşte imaginea: de regulă, despre modificarea traseelor autobuzelor aflau şoferii când ajungeau în faţa barierei! E bine că ne mai trezim şi noi un pic din nepăsare. Era să zic „nesimţire”. Acum afişul apare în toate autobuzele. Data viitoare va fi afişat şi în toate staţiile!

Aţi înţeles? Despre cum a fost, aflaţi aici … mâine seară! Sper! Dar, astăzi?

Azi e caniculă. Dacă sunteţi prin zona Materna, găsiţi un punct de informare şi ajutor medical, al celor de la ASEF. Puteţi primi informaţii, cumpăra cărţi de medicină şi puteţi să vă luaţi tensiunea. Gratuit.

sanatate 1898 sanatate 1902

arahPână atunci, feriţi-vă de „Văduva neagră„! Cică ar da târcoale pe Litoral (pe-acolo sunt periculoase şi fetele!). Şi de alţi păienjeni. Mai ales dacă sunt uriaşi:

Astăzi, nu e mâine. Dar, şi mâine e o zi! Pe mâine!

Că mâine nu e azi, e bine, mai ales pentru femei! Vai de cele care … vor îmbătrâni mâine!

Update: Foarte important de ştiut, pentru cei care gătesc:

Doctorii şi dieticienii recomandă să tăvălim bine şniţelul  în făină, înainte de prăjire. Acest lucru acoperă porii cărnii şi, astfel, şniţelul absoarbe mai puţin ulei. Important de menţionat că şniţelul se tăvăleşte numai în făină şi NU în pesmet, care absoarbe mai mult ulei. Daţi click pe link, ca să vedeţi cum se face. Poftă … mare!