Ce părere aveţi

Posted on 22 august 2009

18


În ultimele luni, am primit mai multe dovezi ale faptului că fac o treabă bună şi blogul meu este citit cu asiduitate. Mai mult, am fost răsplătit cu vorbe calde şi cu leptopiseţul … la care nu îndrăzneam să visez!

De câteva zile – trei mai precis – numărul de vizitatori a trecut constant (în fiecare zi) de 200.

În plus, mi s-au pus şi condiţii:

1. să nu cobori ştacheta;

2. să nu te opreşti.

Absolut de-acord. Dar, acum, când mă gândesc serios la ridicarea calităţii blogului, la trecerea de pe platforma free a wordpress-ului pe un domeniu şi transformarea blogului înspre ceva ce să semene cu un portal şi … să mă ajute în asigurarea negrei pâini zilnice, am nevoie de ajutorul vostru, al cititorilor.

Am creat un sondaj,un scurt chestionar. Nu cer să vă identificaţi, ci, doar să răspundeţi – cu cât mai sincer, cu atât mai bine! – la întrebările mele. Pur şi simplu, daţi click pe întrebarea următoare

Ce părere aveţi despre blogul Zamfir Turdeanu’

şi vi se va deschide sondajul.
Sondajul este conceput în limba română şi, la multe întrebări, am lăsat şi opţiunea unui răspuns mai pe larg sau altfel decât cele sugerate de mine.
Marele Premiu se va atribui tuturor participanţilor la sondajul meu şi va consta într-un blog Zamfir Turdeanu’ mai frumos, mai bogat, mai complex, mai … pe gustul vostru.
Vă mulţumesc anticipat pentru cele câteva minute pe care le veţi acorda sondajului. Aşa cum vă mulţumesc pentru faptul că-mi vizitaţi blogul.
Posted in: 89 - Blogoree