Cu gândul la Misi

Posted on 9 septembrie 2009

2


Am primit un e-mail. Ştiam de pregătirile celor de la „Pajura” pentru o alpiniadă în Cheile Turzii, pentru că i-am întâlnit, duminică, la locul viitoarei fapte.

Vă trimitem Comunicatul de presa pentru editia de anul acesta a alpiniadei Memorial Misi Szalma, precum si cateva poze de la evenimentul de anul trecut. Pajura Turda

a proba dificultateAsociaţia Alpiniştilor „Pajura” Turda organizează, în perioada 18- 20 septembrie 2009, cea de-a 33-a ediţie a Apliniadei „ Memorial Misi Szalma”. Evenimentul se va desfăşura în zona de amonte a Cheilor Turzii (la “Nea Bărăianu” – intrarea dinspre Petreştii de Jos).b alpiniada
Acţiunea are ca scop comemorarea marelui alpinist, membru fondator în prima echipă de Salvamont din judeţul Cluj şi antrenor, Misi Szalma, precum si promovarea potenţialului turistic al zonei pentru alpinism; facilitează de asemenea întâlnirea alpiniştilor din diferite colţuri ale ţării şi din străinătate, prilejuind schimburi de idei şi informaţii legate de munte.
c dificultate echipaDacă în anii trecuţi memorialul avea două categorii de concursuri (alpiniadă şi viteză dublu), ediţia de anul acesta aduce o noutate în rândul iubitorilor alpinismului din întreaga ţară, dându-le posibilitatea de a concura în cadrul unui singur concurs, tip alpiniadă, ce se va desfăşura pe durata a două zile (sâmbăta şi duminică). Concursul este deschis alpiniştilor de toate vârstele, având următoarele categorii: feminin, mixt, tineret, masculin, “respect”.
În cursul zilei de duminică toţi cei prezenţi se vor delecta în cadrul tradiţionalului concurs surpriză.
Serile de vineri şi sâmbăta vor fi dedicate proiecţiilor de poze din turele organizate de cluburile de alpinism din judeţ şi întreaga ţară şi vizionărilor de filme ale expediţiilor montane de pe vârfuri din străinătate. Nu vor lipsi voia bună şi cântecele de chitară la foc de tabără.
e spectatoriDin programul evenimentului:
Vineri, 18.09.09
Sosirea şi înscrierea participanţilor
Proiecţie poze si filme
Cântece de chitară la foc de tabăra
Sâmbătă, 19.09.09
Înscrieri – start concurs alpiniadă
Proiecţie poze si filme
Cântece de chitară la foc de tabărăd proba surpriza
Duminică, 25.01.2009
Concurs alpiniadă
Concurs surpriză
Festivitatea de premiere
Vă aşteptăm alături de noi pentru un week-end cu adrenalină şi buna dispoziţie!

Ne vom strădui, Ulise şi cu mine, să trecem măcar într-una din cele trei zile prin Cheile Turzii, ca să-i vedem la lucru pe concurenţi. Şi să-i prindem în poze, evident. Să arătăm lumii de ce sunt în stare!

Posted in: 6 - Sport