Misi se poate odihni

Posted on 20 septembrie 2009

4


Dacă ne luăm după cele petrecute zilele acestea, la cea de-a XXIII-a ediţia a „Memorialului Misi Szalma”, Misi se poate odihni liniştit. Coarda lăsată de el e în mâini bune. Şi multe.

0 alpinism 0690 După ce a împărţit diplomele şi darurile, Doru Iuga a păţit-o! Prietenii, ştiind că peste două zile este ziua lui şi împlineşte ce-contează-câţi ani (La mulţi ani, Dorule!), „au pus mână de la mână” (conform declaraţiei lor, făcută în gurile mari!) şi i-au dăruit un fel de baston de alpinist sau de pensionar? Ori, poate, e un baston de alpinist – pensionar. Pentru că la anu’ trece în grupa de concurs „respect” (peste 50 de ani!).

2 alpinism 0698 O dovadă că a fost lume multă. Şi că a fost mulţumită. Nu au fost accidente grave, nu s-au semnalat incidente sau contestaţii. Totul s-a derulat ca într-o plăcută reuniune de familie.

1 alpinism 0694 Ca mulţumire pentru că am fost invitat la manifestare, am vrut să decernez şi eu un premiu special. Mi-am ales titulatura de „Premiu pentru cel mai tânăr alpinist”. Dar, pentru că puştoaica de patru ani (!) a plecat, l-am decernat lui Robert, flăcăul de 8 ani. Se pare că a fost încântat de premiul primit (un borcan cu mure, culese dimineaţă, în drum spre Cheile Turzii, de mine, sub supravegherea lui Ulise!).

3 alpinism 0614 4 alpinism 0697O dovadă că am fost şi eu pe-acolo. Chiar băgat în seamă! N-am primit nici o diplomă, dar, un tricou – de care sunt foarte mândru! – tot am primit. Ca „folos cuvenit”! Dacă nu pentru altceva, pentru că m-am „obosit” până acolo. Şi, după datina internaţională, să spiciuiesc şi eu la primirea premiului. „Împart premiul primit cu colegul de echipă, Ulise, cel fără de care nu m-aş urni de-acasă”!

Din păcate, am ajuns acasă abia aproape de ora 21. Sunt topit de oboseală şi … postez doar câteva poze care să vă incite să reveniţi mâine, cel mai probabil, după-masă, ca să vedeţi o mulţime de poze minunate şi ceva filmuleţe grozave.

Posted in: 6 - Sport