Ce mai postează alţii

Posted on 2 octombrie 2009

23


zamfir 4976Din curiozitate şi din prietenie (nu ştiu care are cota mai mare!), trec zilnic pe la blogurile faine din blogorll-ul meu.

Şi nu numai. Mai şi dau iama prin site-uri pe unde găsesc câte ceva ce-mi place. Judecaţi:

Pe site-ul Descoperă, am citit despre amazoane. Nu despre cele din mitologia greacă, ci … din Carpaţii Ucrainei! În schimb, Ioan nu ştie unde mergem. Şi ne arată alte fete slave, nişte moscovite. Din Jurnalul Lecsiei, aflăm că şi ea a aflat de la Naicu de Ziua internaţională a muzicii. Păi, nu e în fiecare zi?

Chiar dacă nu-mi plac anonimii, îmi place Blogul Anonimului care îmi explică ce să încerc dacă-s constipat. zamfir P1158Daurel mă zăpăceşte cu creativii lui. La Gânditorul de la Hamangia am găsit un îndemna la … râs! Culmea e că la un nu-ştiu-cum-îl cheamă, tocmai în plin chef în lanul cu bloggeri m-am găsit pe post de zamfir P2148ceainicar!

Mai pe-aproape, Alex`andra mă sperie cu un zâmbet de dinaintea morţii?! Nu vreau. Aşa cum să mai fim copii? Azi o prefer pe Madi, care a descoperit simplitatea. Sau pe Vania cu Pilda călătoriilor (pregătiţi-vă, pentru că aici aveţi ce citi!). zamfir P3149La Ovidiu, e neschimbată, de mai bine de o săptămână, … recuzita. Cică, Încă, se mai poate, dar nu-i adevărat! Doar Adia se pierde în complimentele primite. zamfir P4155Iar la cel cu 360 de idei, găseşti poze de la TurdaFest. De la Cluj Napoca, să nu uităm! Pe Ela nu o mai cert, pentru că a revenit pe câmpia blogorelii. Mă îngrijorează gorjeanca Iarina: iar se îneacă. Cu aer. Deci, mai are o şansă!

O problemă pe zi are şi Mihaela. Ca să nu vă mai spun că la Anamaria, TOTUL valorează NIMIC. Ce deziluzie!

zamfir P5157Gata! S-a terminat de încărcat albumul cu imagini de la expoziţie şi vă părăsesc. Vreau să adorm înainte de ora unu a nopţii. Parcă, nu-mi vine să cred că voi reuşi. Dar, … încerc!

Ca să nu vă plictisiţi, v-am pus şi nişte imagini cu guest-star-ul serii. Un amic m-a pozat şi când am vrut şi când … n-am ştiut. Norocul lui a fost că nu am avut nici o căţea pe lângă mine să-l latre. Ulise e câine şi latră numai când trebuie! Şi, oricum, nu era pe-acolo.

Posted in: 89 - Blogoree