În atenţia CRD Turda

Posted on 12 noiembrie 2009

0


CRD = Centrul Raţiu pentru Democraţie

Nu mă îndoiesc că mulţi dintre cititorii blogului sunt la curent, mai mult sau mai puţin, cu circul făcut de Maistru presei locale şi de voluntarii CRD, în legătură cu fotografiatul/filmatul în spaţiul public. Nici unul nu a venit că dovezi concrete privind articolul de lege pe care l-aş fi încălcat. Doar bla-bla-urile de autobăgare în seamă. Preiau, pentru to(n)ţi aceştia, un material despre cum se aplică dreptul la intimitate în spaţiul public într-o ţară … nu prea democrată.

După ce citiţi Gâlceava înţe-patului cu lumea şi comentariile aferente, citiţi:

Mike Tyson, arestat dupa ce a lovit un fotograf

Mike Tyson a fost arestat ieri, pe un aeroport din mike tysonLos Angeles, dupa ce a atacat un paparazzo care incerca sa-l fotografieze, anunta revista People.
Boxerul era impreuna cu sotia si baietelul lor de 10 luni, si calatorea spre Las Vegas.
Iritat de blitz-ul aparatul de fotografiat, Tyson l-a pocnit pe fotograf in fata atat de tare, incat acesta a avut nevoie de interventia medicilor, dupa cum a povestit o sursa pentru revista citata.
Tyson a fost retinut de politistii veniti la fata locului si amendat cu 20.000 de dolari.

N.B.: Articolul este semnat de Andreea Nestian şi a apărut pe portalul stiri.rol.ro Le mulţumesc pentru că publică mereu ştiri interesante. Accesând linkul People, puteţi afla detalii din articolul citat. Dacă vreţi şi mai multe detalii, mergeţi aici!

Dacă-mi veţi spune că amenda a fost pentru lovire, voi fi de-acord. S-ar fi aplicat, mai mică, evident, şi pentru îmbrâncire sau forţarea portierei, domnilor voluntari-democraţi! Pentru că, tot agresiune s-ar fi numit. Şi, în mod cert, poliţistul nu ar fi răspuns plângerii agresatului cu „Lasă, dom’le, că nu te-a omorât”! Într-o ţară mai puţin democrată decât România! Din fericire. Pentru voi!