Cu Slow Food Turda la Solaris

Posted on 25 februarie 2010

11


Sloganul cu care ne-am obişnuit deja, spune: Cu ALIS la SOLARIS. A propos de firma de transport care duce lumea din Turda şi din Câmpia Turzii la complexul comercial dintre cele două oraşe. Marta, de la Slow Food Turda, vine cu modificarea textului. Detalii, în Comunicatul de presă cald, primit chiar acum:

De MARTISOR, cu Slow Food Turda la Solaris

Pentru ca Solaris Shopping Park sustine produsele locale, producatorii acestora si in general alimentatia sanatoasa iata-ne aflati inaintea unui eveniment in care suntem implicati si noi. Printr-un nou parteneriat cu Solaris Shopping Park, Slow Food Turda organizeaza duminica, 28 februarie 2010, incepand cu orele 12.00 activitati care au din nou in centrul atentiei hrana buna, curata si justa. Va asteptam asadar intr-o incursiune in lumea gusturilor, cu degustari de miere si branzeturi iar pe cei mici ii invitam la un concurs culinar. Sunt pregatite multe concursuri pentru fete si baieti si bineinteles multe premii si cadouri pentru cei prezenti. Si sa nu uitam de tombola care ne poate aduce marele premiu de 500 euro.
Va asteptam cu drag sa sarbatorim impreuna inceputul primaverii.
Marta Pozsonyi

Deci, să notăm: duminică, 28 februarie, la orele 12, musai să mergem la Solaris. Pentru că Marta face lucruri frumoase. Mai mult, tot ea adaugă: „Duminica incepem la ora 12, cu conditia sa avem participanti. Cei de la Solaris cu activitatile lor si noi cu ale noastre. Am facut promovare in scoli şi speram sa avem cu cine face concursurile si degustarile.  Deci, la Poiana, la Solaris, in zona copiilor, iar, daca e vreme buna facem afara. Şi încheie cu irezistibilul: Te asteptam cu drag! Veţi vedea ce înseamnă aceste cuvinte, când voi reveni cu imagini şi filmuleţe de pe tărâmul „papa lenta”!

Noutăţi în programele Slow Food Turda găsiţi aici: Colaborare Internationala pentru Slow Food Turda.

Notă: imaginile au fost furnizate de Slow Food Turda, din activitatea anului trecut.