Este o minciună, un falş!

Posted on 29 martie 2010

5


Aşa muncesc băieţii deştepţi: ziua BA, noaptea DA

Şoseaua Pipera  Vineri, ora 21.45- Muncitorii au împrejmuit  zona  de şantier şi au început săpăturile

Şoseaua Pipera Vineri, ora 21.45 – Muncitorii au împrejmuit zona de şantier şi au început săpăturile

De câte ori nu v-aţi lovit de ei? De câte ori n-aţi înjurat printre dinţi vreun Dorel care s-a găsit să dea la lopată ziua în amiaza mare, încurcând circulaţia? Credeţi sau nu, există şi şantiere pe care se lucrează corect. Băieţii deştepţi muncesc noaptea, ca să nu blocheze traficul la orele de vârf.

Pe muncitorii de la Acvatot i-am găsit vineri seara, după ora 21.00, pe Şoseaua Pipera.

Pe timpul zilei nu e nici unul dintre ei la muncă. „Nu lucrăm ziua, şefu’, că ne spurcă şoferii. Ieşim noaptea, după nouă jumate, săpăm, băgăm ţeava şi astupăm. Dimineaţa nici nu ştie lumea că am muncit aici„, ne spune Gicu, unul dintre muncitori.

Pe Şoseaua Pipera se introduc reţele de gaze, iar lucrarea trebuie să fie gata până la vară. Şoferii care circulă frecvent pe aici spun că metoda de lucru e similară cu cea din ţările vestice.

Şoseaua Pipera -Vineri, ora 11.00. La acea oră nu muncea nimeni. Şantierul nu incomoda pe nimeni

„Aşa se lucrează normal. Traficul e un coşmar în timpul zilei, din cauză că există o singură bandă pe sens. Dacă ar fi blocat şi muncitorii circulaţia, nu ne mai mişcam din coloană”, e de părere Tudor Popa, şofer.

Asta am găsit pe Click. Nu-i aşa că nu credeţi? Cine a mai văzut aşa ceva în România? Pe la noi, lucrările se fac după 10 dimineaţa, după ce drumarii îşi beau cafeaua, şi se încheie înainte de ora 17, ca să poată vedea „ştirile de la ora cinci”! Ce inventivi sunt ziariştii ca să-şi vândă ziarele! Sau … e luminiţa de la capătul anormalităţii tranziţiei noastre?!

Update: V-am spus eu că e un „falş”:

Razvan Mateescu – jurnalist bucureştean îmi spune: e minciuna! am facut 114 reclamatii la Electrovol ca sa dea drumul la lumina in cartier si nu s-a intamplat nimic!

Mai mult: http://www.libertatea.ro/stire/cand-prostia-da-mana-cu-incompetenta-au-asfaltat-o-masina-281830.html

Reclame