Nu te uităm, Denisa, nici în 2010

Posted on 22 mai 2010

0


volei 5351Au trecut patru ani de când speranţa voleiului turdean, Denisa Rusu, a plecat dintre noi, în urma unui tragic accident.
Astăzi, Sala de sport a Şcolii “Ioan Opriş” a găzduit un turneu de volei, în memoria sportivei.
Au fost prezente echipe din Turda, Cluj Napoca şi Târnăveni

Nu o uităm pe Denisa
Memorialul „Denisa Rusu” este la cea de-a patra sa ediţie. Pentru că, în urmă cu patru ani, Denisa Rusu, speranţa voleiului turdean, a plecat dintre noi, în urma unui tragic accident de circulaţie. Tocmai când urca treptele perfomanţei.
Au venit voleibaliste de la Cluj Napoca şi Târnăveni ca să se întreacă la fileu cu fostele colege ale Denisei. Din prietenie cu voleibalistele turdene şi din respect pentru omul deosebit care a fost Denisa. Cred că este cel mai frumos omagiu care se putea aduce unei voleibaliste!
Prietenii nu o uită
Nu am putut ajunge la momentul festiv, omagial, de la începutul turneului. Dar, am surprins acceaşi atmosferă ca anul trecut. Pe care am descris-o în articolul Nu te uităm, Denisa. Nu am ce să scriu, acum, altceva decât atunci. Pentru că, aşa cum mi-a mărturisit mama Denisei: „Pentru noi este groaznic să ştim că Denisa nu mai este printre noi. Dar, ne consolăm cu gândul cu nu este uitată!„. Viceprimarul Mircea Irimie a onorat cu prezenţa sa concursul memorial, pentru că şi el a fost sportiv de performanţă.

În memoria Denisei, cu fruntea plecată, pun o floare pe mormântul ei şi vă ofer câteva imagini de la memorial.


Posted in: 6 - Sport