Promenada verii

Posted on 15 iulie 2010

2


V-am rămas dator cu imagini şi filmuleţe de la evenimentul găzduit de Teatrul de vară din Câmpia Turzii:

Festivalul de Fanfara si Majorete

“Promenada Verii”

Editia a II-a, care s-a desfăşurat Sambata 3 iulie 2010

Desfăşurat în nota cu care ne-a obişnuit Casa de cultură „Ionel Floaşiu” din localitate, adică, mai puţin fast şi mai multă substanţă, festivalul ar fi trebuit să fie un fiasco, prin renunţările de ultim moment din partea unora care au confirmat invitaţia şi prin ploaia ameninţătoare care a fost gata-gata să-i alunge din aer liber în sală.

Dar, Sorin Sălăjan, tartorul fanfarei, şi Ana Sevan, diriguitoarea culturii ghirişene, nu au acceptat eşecul şi … după „promenada”  făcută de formaţiile participante prin cartierele municipiului, a urmat un recital de recitaluri în Teatrul de vară.

Fanfara Sighişoara, Fanfara „Armonia” din Târnăveni, Fanfara reprezentativă a municipiului Dej, Fanfara municipiului Bistriţa, precum şi gazdele, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii.


Dacă unii dintre fanfarişti cochetau cu a doua ori a treia tinereţe, Trupa de majorete „Angels” din Câmpia Turzii este formată numai din foarte tinere reprezentante ale sexului care arată şi se mişcă frumos!

Un album cu peste 101 imagini culese la festival, găsiţi aici.

Per total, a fost o a doua ediţie a festivalului, umbrită de norii crizei, dar, aureolată de pasiunea amatorilor de muzică şi mişcare ritmică. Să nu uităm că un deget de ajutor la reuşită vine şi din partea localului „La Fiesta„, unde participanţii au acumulat energie pentru spectacol!

Reclame
Posted in: 22 - Evenimente