Observator gastronomic la altitudine

Posted on 10 august 2010

6


Dacă, din cauza problemelor legate de lipsa a trei zile fără prognoză de ploaie!, echipa Ulise & Zamfir nu a reuşit să urce la Muntele Băişorii ca să participe la Vara gastronomică organizată de Slow Food Turda, am primit informaţii post-eveniment de la „capul bunătăţilor” (că răutăţi, am înţeles că nu au fost!), după coborârea lor, din Paradisul papei delicioase, la realitatea cotidiană:

Va trimit atasat o selectie de poze de la tabara de gastronomie si un mic raport post eveniment cu impresiile mele si a trainerilor, precum si impresiile catorva participanti.
Multumim tuturor partenerilor media care au fost alaturi de noi si multumim si celor care s-au deplasat la Baisoara sa preia „pe viu” datele.
In acesta toamna vom incepe deja sa lucram pentru editia de anul viitor, care datorita succesului acestei editii, va fi mai ampla.
Daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa ma contactati, va stau la dispozitie cu drag.
O zi frumoasa sa aveti,
Marta
presedinte Asociatia Slow Food Turda
Comunicat de presa post eveniment gastronomic
Impresii participanti post eveniment

Cu durere în suflet (şi în burtă!), deplângem imposibilitatea de a vizita Observatorul gastronomic instalat de colegii de la SlowFood Turda la Muntele Băişorii. Văzând imaginile … ne lasă gura torente de apă! Promitem că, la următoarea ediţie vom merge, chiar şi pe ploaie, furtună ori zăpadă! Pe cuvânt de bloggeri: Ulise & Zamfir

Reclame