Pe scurt, de ieri

Posted on 14 August 2010

10


A trecut bine de miezul nopţii. Deci, ar veni că vă povestesc de ieri. Dar … mulţumiţi-vă cu trei filmuleţe! Şi cu ceva poze! Plus câteva cuvinte! Iar, ca bonus, o invitaţie: urcaţi în 20, 21 ori 27, care vine primul!

Parada: Cu Fanfara „Promenada” în frunte, artiştii şi sportivii din Câmpia Turzii „au dat raportul” în faţa publicului, în faţa Primarului şi invitaţilor speciali la Zilele Municipiului.

Acordeonist: Nepăsător la petrecerea oficială, acordeonistul cântă. Pentru el şi pentru prietenii lui. Datorită filmuleţului, şi pentru prietenii mei.

Lămuriri: Zilele Oraşului încep cu tinerii.
7 ART ediţia I înseamnă şase trupe de de dans şi trei invitaţi speciali. Dansul este puţină nebunie care ne face, tuturor, mult bine. Cântul durează puţin, dar, rămâne în amintire, pentru totdeauna.

Arteziana de 2 miliarde a fost inaugurată la ora 10 fix. Fără trei minute! Călcând tradiţia actuală care spune că ar fi trebuit inaugurată la 10 fix, dar, trecute cu 23 de minute.

Parcul central de jos a găzduit fumul mititeilor şi fripturilor,  cojile seminţelor, ringhişpilurile bâlciurilor şi ceva program artistic (nu am mai avut putere să rămân, dar, fiind tânăr, promit că azi şi mâine remediez această lipsă!).

Expoziţia de artă plastică a unit picturi, sculpturi, fotografii, talent, bun gust, toate şi totul în sala în care, de regulă, se contrează consilierii locali, pentru binele urbei şi, mai ales, pentru imaginea propriului partid.


Mai am o tonă de imagini,  … Ziua are, din păcate, numai 24 de ore! Şi eu sunt numai unul, chiar dacă … fac cât doi!

Anunțuri
Posted in: 22 - Evenimente