Dana nu se lasă

Posted on 7 decembrie 2010

4


Fiecare dintre noi avem probleme. Cel mai rău e pentru cei care au probleme de sănătate. Unii se prăbuşesc şi cad în vegetare, plângându-şi soarta. Alţii, dimpotrivă, se uţupesc să demonstreze că problemele nu-i pot opri şi îşi caută modalităţi de exprimare inedite, adaptate la constrângerilor bolilor.

Cu bucurie constat că, Dana nu se lasă pradă vicisitudinilor, nu vrea nici cum să se considere învinsă ori, măcar, limitată în posibilităţi. Când nu lansează o carte, coordonează activitatea Filarmoniei, la bibliotecă este neobosită şi, acum, nu a vrut să lase pereţii holului de la intrare fără o expoziţie. A venit cu una de colaje. Nu mă erijez în critic de artă, dar, ca simplu devorator de artă, afirm: lucrările Danei îmi plac!

Cu amabilitatea-i caracteristică, Dana mi-a trimis comunicatul de presă,

Buna ziua, In perioada 6-31 decembrie 2010 Biblioteca Municipala „Teodor Murasanu” Turda organizeaza expozitia de colaje semnate de Dana Deac, bibliotecar, scriitor, jurnalist si organizator de evenimente culturale turdean, Director de programe al Societatii Culturale Filarmonia.
Evenimentul constituie prima expozitie personala a autoarei, ea mai expunand in expozitii colective la Galeria Municipiului Turda cu ocazia Primaverii culturale turdene (2010), la expozitia de Craciun de la Casa Ratiu (2009) si la Zilele Municipiului Turda (2010). Sa aveti o zi cum va doriti! Dana Deac, bibliotecar, jurnalist, scriitor, Director de programe la Societatea Culturala FILARMONIA.

Apoi, a acceptat să vă povestească despre ce şi cum e cu această expoziţie:

Singura concluzie pertinentă la cele de mai sus este: mergeţi la bibliotecă să vă împărtăşiţi din frumuseţea ideilor şi a realizării colajelor Danei!

Reclame
Posted in: 22 - Evenimente