Secret public

Posted on 17 februarie 2011

8


Nu este prima oara ca ma lovesc de … (ma jenez sa folosesc cuvinte mari, ca: tampenie, prostie, nesimtire, etc.) in relatia cu aiuritoritatile si reprezentantii ei.

Ieri, „ma-m certat” (vorba lu’ maistru presei locale de pe malul Ariesului! ca, tot vorbeam de tampenie, prostie, nesimtire, etc.) cu un  tembel, pardon: un jmeker imbracat in uniforma cu ecuson de „Politia locala” pe brat, care … nu vrea muschii lui negriciosi sa-l fotografiez in timpul serviciului.

Epidemia de tâmpenie privată-n public este larg răspândită şi printre patroni:

Orice derbedeu, dacă are chef, anulează legile democratice ale României şi-şi impune – cu nesimţire! – legile proprii. Nu contează că trotuarul este domeniu public, el îţi interzice să fotografiezi înspre dugheana lui, maşina lui, casa lui, … Nu este îngrijorat de faptul că, dacă trece vreun inspector pe-acolo, constată că nu are toate autorizaţiile în regulă, că are lucrători fără contract de muncă încheiat, că nu are stingător de incendiu, … dar, este patron, bă! Nu are sens să-i vorbeşti despre legi, despre bun simţ, … el este patron, bă! Şi democrat, ce p… mea!?

In postarea Micul toboşar, marele trombonist, v-am promis detalii, informatii despre un viitor spectacol:

Astazi, am aflat ca nu am voie sa public despre spectacolul ultra-secret de sambata, 19 februaire, orele 11,30 – 13, 30, din Parcul Teilor (pe motiv ca … il va prezenta Primaria, probabil, in 20 februarie!), unde

Fanfara „Promenada” isi va prezenta „puiul”:

Fanfara Euphonia a Casei de cultura din Turda.

Dirijor comun: Maestrul Vrajitor Sorin Salajan!

Ca sa nu fie nimeni arestat pentru scurgere de informatii secrete, il divulg pe vinovat: Sorin Salajan!

Ca sa nu patz vreun conflict cu mitocanu’, va rog sa considerati ca nu am publicat nimic si sa asteptati sa fiti informati de Primarie! Multumesc … din inima Primariei, daca si cand ma va informa!