S-a-nchis centrul

Posted on 24 martie 2011

11


Astăzi, s-a închis centrul municipiului european cu numele Turda, între orele 10 şi 16. S-au desfăşurat manevre NATO în pregătirea invaziei Libiei? Nu. S-a mutat turnul cu ceas câţiva metri mai la stradă? Nu. S-a inaugurat Muzeul de istorie în reparaţie de vreo două decenii? … Hai, că nu ghiciţi!

S-au mâzgălit zebrele!

Nu veţi crede, dar, pentru vopsirea marcajelor locurilor de parcare şi a zebrelor din centru, s-a bulversat activitatea unui oraş întreg.

Nu se puteau executa aceste operaţii între orele 00 şi 06? Nu. Pentru că, atunci, nu s-ar fi modificat traseele autobuzelor, nu s-ar fi încurcat treburile cetăţenilor şi, mai ales, nu s-ar fi suflat praful în nasul trecătorilor!

Totodată, s-a început marea operă de cârpire a dalelor mişcătoare.

La doar o jumătate de an de la postarea lor, multe, mult prea multe!, dintre dale, joacă. Şi au crăpat. Bănuiesc că nu sunt în termenul de garanţie şi tot noi plătim, încă o dată, aşezarea lor. Care se face cu profesionalism.

Ca şi „demnitarii” din aiuritorităţile locale, meşteri sunt mai interesaţi de impresia artistică, decât de munca lor. De fapt, de munca lor nici nu sunt interesaţi. Mi-au arătat şi dovedit … în care parte a corpului îi doare!

Amestecul de nisip cu chiştoace, peste care reaşează dalele, le asigură revenirea pe teren în numai câteva luni!

Deci, mai are careva vreun dubiu că suntem într-un oraş euRÂPEan? Mai uitaţi-vă o dată la filmuleţe! Nu ştiţi de ce trebuie să plătiţi impozite şi taxe mai mari? Mai uitaţi-vă o dată la filmuleţe!

Reclame