Se lanseaza brand-ul neexploziv al Turzii

Posted on 30 martie 2011

19


Ce-i lipseste chelului? Oricine stie: tichie de margaritar! Ce-i lipseste unui oras european cu strazi pline de gropi si hartoape, cu alte multe belele? Un brand. Vorba tatalui lui Bula (cand Bulina a recunoscut ca e gravida!): numai asta ne mai lipsea! Acum, o avem si pe asta!

La aceasta ora – 30 martie 2011,  18,44 – Ora de vara a Romaniei!, se desfasoara festivitatile prilejuite de lansarea oficiala a brandului turistic al Turzii, cu logo-ul Descopera orasul salinei. La Teatrul Municipal, sala este arhiplina si Primarul (isi) face panegiricul de rigoare. Apoi … nu stiu ce va urma pentru ca am venit sa va informez, in timp real, despre acest mare eveniment turdean.

Deci, n-a sarit in aer, dar, o ia in … Directia 5! Care au fost adusi ca sa indulceasca vuietul lansarii… cu bubuiturile boxelor! Nu pot sa stau sa filmez pentru ca ma pregatesc de un eveniment si mai mare si mai important si mai epocal, … ce se va desfasura poimaine la Canepiste: eu aniversez 58 si tetea Mihai 85 de ani!

Revin:
1. Internetul de la Biblionet s-a făcut de râs şi am venit acasă ca să convertesc filmuleţele şi să le uploadez de-aici.
2. Piticii sau micii oameni verzi de pe Marte m-au sabotat şi a trebuit să repostez filmuleţul postat la Biblionet.
3. Am filmat şi direcţia în care a luat-o Turda: Direcţia 5


Reclame