Săptămâna europeană a democraţiei locale

Posted on 13 octombrie 2011

3


Dana nu este un păstrător de noi tradiţii româneşti. Conform acestora, nu se trimite invitaţia, dar, eşti luat la rost, ulterior, pentru că nu ai participat la manifestare şi nici nu ai scris nimic pe blog despre ea. Dana nu respectă aceste noi reguli şi trimite invitaţia în ajun.

„Buna ziua, va trimit in fisiere atasate date despre marcarea in municipiul Turda a Saptamanii Europene A Democratiei Locale. Folositi datele dupa cum doriti si va invitam la manifestare. Sa avem o zi buna!” – zice Dana, azi, pe la amiază.

Societatea Culturală „Filarmonia”, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, împreună cu Şcoala „Teodor Murăşanu” şi Centrul pentru Tineret Turda, organizează mâine, de la ora 9.30, în Sala Mare a Primăriei, o serie de manifestări dedicate acestei Săptămâni Europene a Democraţiei Locale. Intrarea va fi liberă!

Deci, mâine, la Primărie, în Sala mare, se va întâmpla … ce vom vedea.

Ce să înţeleg? Că acum trei zile nu se ştia de această manifestare? Că Primăria a aprobat în ultimul moment punerea sălii la dispoziţie? Că … trebuie bifată încă o acţiune, la care nu contează că nu apucă prea mulţi să vină?!

Dovada: iată, de ce speram să primesc invitaţia cam prin 7 – 8 octombrie:

INVITAŢIE LA Săptămâna Europeană pentru Democraţie Locală – SEDL 2011 05 Octombrie 2011
În perioada 10-16 octombrie 2011 vor avea loc mai multe evenimente locale încadrate în Iniţiativa Consiliului Europei cu titlul Săptămâna Europeană pentru Democraţie Locală – SEDL 2011. Tematica de anul acesta este: „Drepturile omului la nivel local”.