3, 2, 1, … de mâine, ne numără

Posted on 19 octombrie 2011

2


Mâine se dă startul celui mai complex recensământ realizat după 1989 şi primul de când România a devenit membru al Uniunii Europene. Vom afla câţi mai suntem, câte case avem, câţi hălăduiesc pe alte coclauri şi multe alte date statistice.

Joi, 20 octombrie 2011, adică, exact mâine, începe  marele Recensământ al populației si locuințelor, care,  se va desfășura până pe 31 octombrie.

Cea mai spinoasă problemă pare a fi … stabilirea în fiecare familie a capului de familie, cel care va răspunde la întrebările recenzorului. Iată , conform stiri.rol.ro, întrebările la care va trebui să răspundem:

INTREBARILE REFERITOARE LA PERSOANE

INTREBARILE REFERITOARE LA GOSPODARIE

INTREBARILE REFERITOARE LA LOCUINTA, CLADIRE

INTREBARILE REFERITOARE LA PERSOANELE PLECATE IN STRAINATATE

INTREBARILE REFERITOARE LA PERSOANE PLECATE PENTRU O PERIOADA INDELUNGATA

INTREBARILE REFERITOARE LA SPATIUL COLECTIV DE LOCUIT

INTREBARILE REFERITOARE LA PERSOANELE TEMPORAR PREZENTE

Citiţi, conspectaţi, sfătuiţi-vă cu familia, neamurile, popa şi sectoristul, pentru că nu ştiţi cine poate da informaţii … în locul vostru. Cea mai nouă „noutate” este că se vor aplica amenzi pentru refuzul de a răspunde la întrebările recenzorului!

Pentru mai multe detalii despre numărătoare, accesaţi Recensamant 2011

După asta, mâine vom fi amendaţi pentru că nu mergem la vot, poimâine … pentru că nu strigăm „Ura!” când apare Băsescu la tribună ca să ne mintă că vom trăi bine! Ori pentru că nu învăţăm maghiara, conform indicaţiilor unui morcov belit sau … nu apludăm pe Arhitectul Mircea pentru că ne taie copacii şi ne distruge artefactele romane, …