Fetelor, aveţi dreptul să vă fie ruşine!

Posted on 27 octombrie 2011

6


Pe la mijlocul lui septembrie, v-am cerut Să protejăm un cuib de barză. Trebuia NUMAI să votaţi pentru ca Maternitatea din Câmpia Turzii să adune voturile necesare pentru a obţine finanţarea unui proiect pentru dotare cu aparatură performantă.

Ne plângem că nu avem, că nu primim.

Ni se oferă şansa de a primi, de a avea.

Ce facem? Simplu: ne doare-n cot!

Iată, cum am găsit situaţia votării, în 27 octombrie, la orele 16:

Primul proiect a adunat 2.987 de voturi pentru o secţie de spital din Iaşi
– al 10-lea proiect a adunat 2.671 de voturi pentru Jurnalisti in apararea spatiilor de agrement si turism
– al 20-lea proiect a adunat 874 de voturi pentru Adapost temporar pentru oamenii strazii Oradea.

Cel de-al 23-lea, Proiectul pentru Maternitatea C. Turzii a adunat NUMAI 523 de voturi.

Mai trebuiau vreo 2.200 de voturi ca să obţină finanţarea!

La un moment dat, scriam: Nu este suficient să recunoaşteţi că “în zonă nu prea este cunoscut proiectul”, ci, FACEŢI SĂ FIE CUNOSCUT! Beneficiarul (maternitatea), ONG-ul care a depus proiectul, beneficiarele (femeile din oraş), … TREBUIE să facă proiectul cunoscut. Pentru că poţi face tot binele din lume, dacă nu se ştie, nu eşti ajutat!

Ce ONG este acela care lansează un astfel de proiect, dar, nu poate mobiliza comunitatea pentru nişte voturi?! Ce a făcut maternitatea, ca beneficiar al proiectului?! Eu aş fi dus un laptop în saloane şi aş fi propus lăuzelor să voteze! Despre voi, fete şi femei din zonă, ce să mai spun?!

Dacă s-ar fi votat pentru Guţă de Vâlcea, adunam peste 6.000 de voturi!

Ce-aş putea comenta?!  O adolescentă, din Câmpia Turzii sau Turda ori din satele de prin apropiere, adună uşor trei mii de „prieteni” pe fakebook, nu e problemă să adune trei mii de „like”, care nu înseamnă absolut nimic, … Dar, NU PUTEAU VOTA PENTRU FINANŢAREA DOTĂRII UNEI SECŢII DE SPITAL, o maternitate unde respectiva adolescentă va naşte, plângându-se că nu sunt condiţii ca la Iaşi ori ca la Oradea!

Reclame