Și vom încăleca pe-o șa

Posted on 18 mai 2012

1


Vă mai amintiți de tentativele mele de a urni biciliștii turdeni? La una am fost însoțit de doi (tată și fiu), la cealaltă … am renunțat! Să vedem, ce va fi mâine!

Saptamana nationala a voluntariatului
COMUNICAT DE PRESA

Centrul de Voluntariat Ion Ratiu sarbatoreste intre 14-20 mai Saptamana Nationala a Voluntariatului. Dedicam activitatile acestei saptamani incurajarii tinerilor de a participa la viata comunitatii.

Marti 15 mai voluntarii au mers sa ajute la pregatirea deschiderii de sezon a cinematografului si miercuri 16 mai voluntarii seniori au gatit impreuna cu cei mai tineri pentru beneficiarii Centrului de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost Turda.

Evenimentul central al saptamanii va fi plimbarea cu bicicletele de sambata 19 mai, cand voluntarii vor face un tur al obiectivelor turistice locale. Voluntarii vor pleca la ora 11.00 din fata Centrului de Voluntariat (casa Ratiu) pe traseul: Statuia Dr. Ioan Ratiu – Primaria Turda – Catedrala Ortodoxa – Biserica Ratestilor – Cinematograful Fox – Biserica Franciscana – Salina Turda – Biserica Reformata Fortificata din Turda Noua – Spitalul vechi – Colegiul National „Mihai Viteazul” – Sinagoga – Biserica Romano Catolica – Centrul Vechi – Parcul Central– Malul Ariesului – Stadionul Municipal.

Prin aceasta activitate dorim sa marcam valoarea unor obiective aflate in patrimoniul regional si local si sa invitam locuitorii orasului sa participe la concursul online „Imagini si legende ale turdenilor”, organizat de Centrul Ratiu pentru Democratie si I love Turda.

Centrul de Voluntariat „Ion Ratiu” promoveaza importanta si puterea voluntariatului in Turda si asista voluntarii in construirea unui angajament pe termen lung in serviciul comunitatii.

Și vom încăleca pe-o șa și vă voi spune povestea la întoarcere!