Care vreţi, care puteţi

Posted on 18 ianuarie 2013

0


Am primit un comunicat de presă din partea Asociaţiei alpiniştilor „Pajura” din Turda. Îi găsiţi şi pe facebook. de-acolo provine şi imaginea de mai jos.

Cupa  Muntele Mare VII-a editie

Asociatia Alpinistilor Pajura Turda organizeaza in perioada 18-20 ianuarie 2013 in zona Muntele Baisorii – Muntele Mare a VII-a editie  a  concursului de schi de tura Cupa  Muntele Mare.  Concursul de schi de tura este deschis tuturor iubitorilor acestui sport, indiferent de experienta, editia din anul acesta avand  traditionalele categorii (feminin, masculin, seniori).

Duminica 20.01.2013  se va  desfasura concursul de schi Cupa Telemark ed. I – organizat in colaborare cu Salvamont Cluj si Facultatea de Educatie Fizica si Sport Cluj. Concursul consta in parcurgerea in stil telemark, contra timp printre porti, a unei portiuni de partie.

Actiunea are ca scop promovarea acestui sport in randul iubitorilor muntelui, dorind totodata sa sublinieze inca o modalitate de punere in valoare a  potentialului turistic pe care il are zona.

Programul evenimentului:

Vineri, 18.01.2013, ora 19 statiunea Muntele Baisorii la Pensiunea Montana:   Sedinta tehnica, inscrieri

Sambata, 19.01.2013 Concursul de schi de tura Cupa  Muntele Mare: Ora 9 – Sedinta tehnica, Ora 10.30 – START, Ora 17 – Festivitate de premiere, apoi filme, proiectii cu tema montana.

Duminica, 20.01.2013 Cupa Telemark ed. I – Concursul se va desfasura pe partia Buscat sau partia veche, in functie de starea zapezii. ora 10.30 – START, ora 14 – Premierea, apoi, Schi de voie

Va asteptam alaturi de noi pentru un week-end de vis!

Echipa Pajura Turda
Care vreţi, care puteţi, … Pentru că eu nu sunt schior – nici Ulise! – aştept, tot de la ei, imagini de la … bucuria lor pe zăpadă!
Posted in: 6 - Sport