Pentru rromii Turzii

Posted on 25 mai 2013

0


t DSC04661Turda are o comunitate de romi, semnificativă, ca număr de persoane. Din patru în patru ani, ei devin importanţi. Se zvoneşte că primarul este ales de … cine vor ei. De curând, Comitetul de …, împreună cu Grupul pentru … şi alţi reprezentanţi ai diferitor „comitete şi comiţii” s-au deplasat în zonele unde locuiesc aceştia „pentr a afla care le sunt problemele”.

O vizită de lucru a plimbat grupul de lucru (sic!) prin zona C

oloniei de ciment.

Au urmat alte vizite. Am putut fi prezent, din nou, pe str. Barbu Lăutaru.

Astăzi, l-am abordat pe vice primarul Lucian Nemeş, pentru o opinie. Pentru concluzii trebuie o nouă şedinţă, de analiză şi propuneri.

Deci, doleanţele sunt clare: joburi, case, utilităţi, … Dacă se poate (musai să se poată!), gratis! De Kennedy, care sugera să te gândeşti şi la ce dai tu comunităţii, … nu a auzit nimeni dintre ei. Sumele imense, cheltuite pe integrarea lor, nu au prea lăsat urme.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru alte detalii, citiţi presa profesionistă. De exemplu: Lipsiţi de apă curentă, reţele de canalizare şi acte în regulă romii din Turda se plâng de indiferenţa autorităţilor locale

t Capture 0E uşor să te plângi. Uneori, ai şi dreptate. Dar, … mă abţin de la comentarii. Vă sugerez să fiţi atenţi la filmuleţul realizat pe Barbu Lăutaru, pe la min. 5, unde, p boată femeie discriminată … îşi spune oful! Pe care mi-l transmit, zilnic, câţiva dintre „bieţii” de ei, în cele mai murdare moduri.

Oricum, viitorul le este asigurat!

Reclame