Arcaşii României la Cheile Turzii

Posted on 15 iunie 2013

3


Unul dintre avantajele autostopului este că ai şansa de a cunoaşte oameni foarte diferiţi. Azi, am cunoscut un … Robin Hood modern!

Mai multe despre ei, pe forumul:

site_logo_

Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Iată-i, la ediţia de anul trecut:

Dacă nu pot merge la Cheile Turzii, pentru că Penelopa este prea mică, … mergeţi voi! Sun sigur că nu veţi regreta! Robin Hood mi-a spus că-mi pune la dispoziţie un arc, ca să învâăţ!