Banii trebuie număraţi

Posted on 18 decembrie 2014

0


În lupta cotidiană, pentru avansare spre obiectivul personal, permanent, căutăm mijloacele de atingere a ţelului. Succesul ori eşecul ne sunt la îndemână. Banii sunt calea spre Rai ori spre Iad. Te ajută să-ţi îndeplineşti dorinţe, dar, şi declanşează conflicte. Extazul ori agonia, ambele sunt propulsate de acelaşi motor: banul. Găsisem, undeva, mai demult, o bună definiţie a banilor. Cică, banii ar fi ceva ce toţi au, numai, eu nu am avut, niciodată, destui. Mă bucuram, considerându-mă a fi autor al acestei definiţii. Apoi, am aflat că … suntem extrem de mulţi coautori!

Chiar dacă, banii nu aduc fericirea, când plouă, când norii se rup în fulgere şi tunete înspăimântătoare, se spune că e vreme de numărat banii. Dacă-i ai, evident!

display_numarat_bani_1-500xauto_0 De la tata, ştiu povestea unei femei, colectoare de bani, la nivelul oraşului, de la debitele de tutun. Cică, atunci când îi dădeau fişicul cu o sută de monede, femeia turna monedele fişicului, dintr-o palmă într-alta, şi număra banii prin curgerea rapidă a metalului. S-au făcut teste, punându-i-se „greşit” numărul de monede din fişic. De fiecare dată, fără excepţie, femeia depista eroarea!

Astăzi, numărarea banilor este uşurată de maşini, pe care le obţii prin comenzi.ro

Masina de numarat bani K2006 numără bancnote. Pui teancul în coş şi afli, repede şi sigur, numărul de bilete. Maşina are, inclusiv, funcţia de verificare si detecţie a falsurilor. Afişajul alfanumeric este cu leduri. Foarte utilă este facilitatea de cumulare a cantităţilor adaugate ulterior în aparat – extrem de necesara atunci când se numara o cantitate mare de bani. ce nu poate fi pusa in aparat, in totalitate, la o singura numaratoare, precum şi de avertizare pentru bancnotele deteriorate sau îndoite. Teancul poate fi etichetat în siguranţă!

Dacă ai o afacere, în care este necesar să manevrezi cantităţi de numerar, soluţia de uşurare a muncii de numărare a bancnotelor este rezolvată.

Posted in: 88 - Publicitate