Mehr Licht!

Posted on 23 decembrie 2014

0


De lumină, de mai multă lumină – Mehr Licht! -, se zice că a avut nevoie, pe patul morții,  poetul clasic Johann Wolfgang von Goethe.

Tradițional, sărbătorile de iarnă sunt agrementate cu lumini. Multe, multicolore, diferite ca formă, sclipitoare și clipitoare, deopotrivă. E ca o răzbunare pe întunericul de-afară, pe nopțile lungi ale anotimpului de la schimbarea anilor.

Pe vremea când, pe la noi, așteptam Crăciunul, în taină, pe furiș, numai cu lumânări, prin 1987, am fost realmente șocat să văd, într-un sătuc din RDG, pe brazi împodobiți, puzderie de becuri și beculețe aprinse, în fiecare intersecție de ulicioare, în fiecare curte de țăran.

Vremea a trecut și vremurile s-au schimbat, … Pretențiile și posibilitățile noastre s-au schimbat. Crăciunul lui 2014 permite fiecăruia să-și îndeplinească visele luminoase.

Acum, oricine poate găsi lumină, mai multă, chiar, magică, vizitând showroom-ul firmei Magicled. Ca să vă … luminez, vă ofer imagini și o schiță a zonei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Oamenii ăștia ne oferă fel și fel de lămpi și montaje, cu care să aducem magia în casa ori strada noastră, în încăperi cu diferite utilități ori … în  piscină. Becuri  bulb ori țuguiate, de forme neașteptate, cu lumină caldă ori rece, pentru socluri diferite, etc., fac, efectiv, dificilă alegerea. Specialiștii firmei vă stau la dispoziție cu sfaturi pertinente.

De-aici, fiecare, cetățean ori primar, își poate materializa ideile despre beția de lumină ce trebuie să însoțească sărbătorile.

Tehnologia actuală, cu LED-uri, face ca nota de plată a energiei electrice să nu explodeze! La cantitate de lumină comparabilă, costul consumului de curent electric este de numai circa 10%.

A propos de bani, dacă vreți, puteți selecta produsele dorite și să le comandați online. Un consilier de vânzări vă va contacta pentru a stabili toate detaliile, referitor la comandă, produs cu produs, informându-vă și asupra orarului și prețului transportului produselor, până la ușa clientului.

Dacă nu v-ați lămurit, căutați-i și pe facebook!

Reclame
Posted in: 88 - Publicitate