Acvila pe șosea

Posted on 31 decembrie 2014

0


Anii trecuți, se făcuse mare vâlvă, după trecerea unui MIG din despicătura Cheilor Turzii, privind soarta acvilelor ce domiciliază pe stâncile defileului. Din fericie, un specialist precizează: „acvila de munte nu a fost alungata, in 27 mai a.c. am fotografiat avcilele in cuib, de pe Platoul Sandulesti. Pe fotografie se vede un adult in cuib, si probabil puiul in puf. Ceea ce nu inseamna ca acvilele au parasit cuibul si s-au intors doar in data fotografierii. Fotografiile din articol despre puiul de acvila au fost realizare in data de 9 iunie 2006, cand s-a inelat puiul in cuib de catre baietii de la Milvus”.

Mai nou, este bine ca acvila să reapară … pe șosele!

Anvelope Acvila RomaniaAcvila este firma, care vă ajută, în orice anotimp, cu anvelopa dorită.

Este de dorit să vă echipati autoturismul cu anvelope corespunzătoare, avand dimensiunile si indicii de viteza si sarcina recomandati de fabricant si prevazuti in Cartea de identitate a masinii.

În clipa de față lista lor cuprinde 1.694 de tipo-dimensiuni de anvelope. De cele mai diferite mărci. Șansa de a găsi, printre ele, exact pe cele necesare mașinii dumneavoastră este foarte mare.

Dacă există în stoc, anvelopele solicitate ajung, în cel mult două zile, în garajul unde vă țineți mașina. Stocurile cuprind și anvelope second-hands ori reșapate.

Capture acvilaDe exemplu: vreau o anvelopă pentru Duster.

Pe 16, pentru iarnă, am găsit 150 de feluri.

Am citit caracteristicile multora, până am ajuns la una convenabilă. Din punct de vedere tehnic și al prețului. Am ales și am comandat. Livrarea este gratuită la o comanda de minim două bucăți. Prețul este acceptabil. Cuprinde TVA și taxa eco.

Mai mult, un consultant al firmeri este permanent la dispozitia vizitatorilor
pentru a le acorda consultanta gratuita in alegerea celor mai bune anvelope

Semeț, ca o acvilă!

Astfel, îmi asigur o călătorie fără surprize, asigur integritatea mașinii și a pasagerilor. Nu risc să stau în drum și să aștept … să fiu amendat de poliție!

Posted in: 88 - Publicitate