Cum să purtăm dunga

Posted on 24 februarie 2015

0


Astăzi, vom vorbi despre etichetă.

Citez, din dicţionar:

ETICHÉTĂ, etichete, s. f. … 3. Fig. Norme de comportare riguros stabilite la curțile monarhilor, în relațiile diplomatice; p. ext. reguli convenționale de comportare (politicoasă), folosite în viața de toate zilele. – Din fr. étiquette.

Deci, eticheta ne învaţă cum să purtăm dunga ciorapului (vax! ciorapii nu mai au dungă!) sau cum se aşează tacâmul în raport cu farfuria (vax! luăm un mec mare şi-l înfulecăm, hulpav, pe stradă!). Adică, numai chestii inutile.

Mult mai util este sensul de hârtiuţă cu informaţii despre produs. cine şi când l-a realizat, ce conţine – materii şi proporţii -, eventual indicaţii de utilizare,

În cazul acesta, trecem de la dicţionar, la … labelprint, care  este un producator al 1 labelprintetichetelor autoadezive, în rolă sau coală, cu zece ani de experienta. Adică, să ne consultăm cu specialiştii în materie, ca să ne asigurăm că avem produse competitive, cu etichete aşijderea, cu etichete labelprint.

Paleta tipurilor, dimensiunilor şi formelor este pe măsura vremurilor noastre, când, uneori, eticheta vinde produsul şi modifică clasamentul jucătorilor de pe piaţă. În coală ori rolă, printate sau neutre, pe suporturi diferite, eticheta informează şi atrage clientul, deopotrivă.

Între comercianți, este notoriu faptul că etichetarea reprezintă, în sine, o puternică strategie de marketing, asumându-și responsabilitatea de a poziționa produsul pe piață, amalgamând elementele vizuale definitorii, conform caracteristicilor sale de calitate.

Necesare pentru producţia in serie, etichetele autoadezive vin să optimizeze costurile si timpul etichetării, dovedindu-se extrem de utile pentru implementarea, într-un mod creativ şi original, a identității vizuale a produsului.

1 eticete-in-rolaMecanismul utilizării etichetelor auto-adezive este relativ simplu.
Substratul, din hârtie sau siliconat, are calitatea de a fi îndepărtat uşor de pe materialul imprimat. Dar, în cazul liniilor automatizate cu viteze mari, este necesar a se realiza din plastic, deoarece nu se îndoaie sau rupe uşor, precum hârtia.

Fiind un domeniu ce pune umărul la cocoțarea pe umerii concurenților, etichetarea este studiată și reglementată strict. La nivel de legislație europeană sau națională ori probleme juridice.

Posted in: 88 - Publicitate