E isteț … led!

Posted on 29 Martie 2015

0


Ziceam, pe vremuri, despre un puști descurcăreț, că e isteț … foc! Acum, că ne-am modernizat, am putea spune că e isteț … led!

Propunerea mea este susținută de parteneriatul realizat intre siteul magicled.ro si platforma educationala eistet.ro. Astfel, cei care sunt abonați la e-istet.ro beneficiază de o reducere de preț la tableta UTOK i700, de la de la MagicLED, reducere egală cu valoarea abonamentului.

Pentru a-ți demonstra istețimea, trebuie să învingi la evaluările naționale.

Pentru ciclul primar, pentru viitorii copii e-isteţi, pagina web e-istet.ro pune la dispoziţie teste online la limba română şi matematică, în diferite pachete. Sistemul este clasic în învăţământul la distanţă. Testele parcurse şi rezolvate de copil sunt corectate şi analizate de specialişti, pedagogi de prestigiu.

Platforma online oferă informaţii, în timp real, și folosește mijloace de evaluare specifice. Accesul – la resurse online – pentru elevi, părinţi şi profesori, în aceeaşi măsură, şcoala online aduce multiple îmbunătăţiri, oferind beneficii vizibile procesului educațional.

În mod concret: părintele şi copilul au conturi de acces. Primul, pentru discuţii şi plată, al doilea, pentru rezolvarea testelor. Părintele achiziţionează pachetul corespunzător nivelului copilului. Preţurile sunt relativ accesibile. Plata se poate face prin ordin de plată și prin card. Plata se va regăsi pe extrasul de cont al plătitorului. Doar la cerere se poate elibera factură fiscală, furnizând numele, prenumele, adresa, cnp şi id-ul utilizatorului.

Beneficiile elevilor la rezolvarea testelor online sunt evidente. În primul rând, oferă o modalitate interactivă de aprofundare a noțiunilor dobândite la școală. Copilul învață într-un mediu diferit și dinamic și atrăgător, copilul învață, practic, să învețe prin joacă. În al doilea rând, copilul are avantajul autoevaluării, fără îndrumarea permanentă a unui adult.

Observând, singur, care sunt greșelile, copilul și le va corecta, singur, dobândind independență și stimă de sine.

Dar, metodele moderne au avantaje și dezavantaje în implementarea lor și, implicit, aderenți și opozanți.

Anunțuri
Posted in: 88 - Publicitate