Cu aur și iridiu

Posted on 20 februarie 2015

1


Unul din bancurile, cu care românul se răzbuna pentru binefacerile „iepocii de aur”, spunea că Nicușor, fiul familiei conducătoare, suferă de … prost tată.

Prostata este o glandă, aflată la intersecția dintre aparatul urinar și cel reproducator masculin, care contribuie – prin secrețiile sale – cu până la 30 la sută din cantitatea de spermă. La tinerețe, pe la 20 de ani, prostata are un volum de 15 cm3 și seamană cu o castană.

Din păcate, problemele cu prostata sunt cele care afectează sănătatea bărbaților. Afecțiunea frecventă, adenomul de prostată, este întâlnită la circa 10 la sută dintre bărbații aflați în jurul vârstei de 40 de ani si la peste 70 la sută la bărbații de peste 80 de ani. S-a constatat o legătură între consumul mare de grăsimi și apariția hiperplaziei benigne (adenomul), precum și a cancerului. Aflându-mă, deja, în zona de vârstă afectată, am purces la căutarea unor tratamente eficiente.

Soluția, pe care am găsit-o  pentru tratamentul acestor probleme, se  numește Ormus, care oferă șansele și mijloacele de tratament în materie de prostată.

Despre tratamentul cu produsele oferite de Ormus, despre istoricul descoperirii, inventării, răspândirii sale, puteți afla mai multe pe pagina web a Natural News.

În cazul afecțiunilor maligne legate de prostată, Ormus oferă rezultate remarcabile prin produsul M-COMPLEX, administrat ca adjuvant, pe lângă tratamentele medicale clasice. Produsul conține ORMUS PURE la care se adaugă praf alb cu un amestec de rodiu monoatomic, iridiu monoatomic si aur monoatomic (pulbere albă de rodiu, iridiu și aur). Un complex, dozat cu atenție, care ajută organismul în lupta pentru vindecare.

Pentru a afla mai multe amănunte, pentru a citi mărturii despre eficiența tratamentelor, puteți intra în contact cu Ormus, direct, prin pagina de facebook.

Nu pot să nu vă amintesc faptul că, la orice comanda de produse, plasată online pe pagina web, se poate utiliza codul “REDUCERE” pentru obținerea unei reduceri de preț!

Posted in: 88 - Publicitate